Den Gyldne Kringle "Kun det bedste
er godt nok"

Special- og franskbrød

Alle vores specialbrød er langtidshævede. Det vil sige at vi laver dem dagen før, stiller dem på køl natten over. Næste morgen tager vi brødene ud af køl og bager dem. Det giver saft, kraft, bedre smag samt længere holdbarhed.

Vi bager franskbrød flere gange om dagen, så De er sikker på at få et friskt brød med hjem.

Alpebrød

Ingredienser:

Hvedemel, vand, rugmel, rugkerner, fordej (Italiensk hvedemel, vand, gær) salt tilsat jod, veg. fedt, sirup

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Bamsebrød

Ingredienser:

Hvedemel, vand, honning, havlsigtigemel, fordej (Italiensk hvedemel, vand, gær), solsikkekerner, sesam, gær, salt tilsat jod, sukker

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Fibersund

Ingredienser:

Fuldkornshvedemel, hvedemel, Luzern (hvedemel, rugsigtemel, hvedesurdej, Vinsyreestere E472e, veg. Fedt), gær, vand, groft salt, kartoffelflager

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Filone

Ingredienser:

Italiensk hvedemel, durummel, vand, gær, salt tilsat jod, hvedesurdej (Durummel, hvedemel, syrekultur)

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Form franskbrød

Ingredienser:

Hvedemel, vand, veg. Olie, gær, salt tilsat jod, hvedebrødssur, rugsigte, emulgator E472e, hvide birkes.

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Freiburg

Ingredienser:

Hvedemel, vand, rugmel, Luzern (hvedemel, rugsigtemel, hvedesurdej, Vinsyreestere E472e, veg. fedt, ristede græskarkerner, gær, salt tilsat jod

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Goslarbrød

Ingredienser:

Hvedemel, Landmel (mørk hvedemel) rugsigtemel, kærnemælk, margarine, salt tilsat jod, vand, gær.

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Græsk Limnos

Ingredienser:

Vand, hvedemel, durummel, margarine, majsgrits, tørfedt, gær, majsmel, hvedesur (hvedemel, starterkultur) Salt tilsat jod, emulgator: Vinsyreestere E472e, druesukker, gullerødder, Solsikkekerner,planteolie, gurkemeje

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Havrebrød

Ingredienser:

Hvedemel, durumhvede, vand, havregryn, hvedebrødssur, gær, margarine, salt tilsat jod, sukker, malt, rugkerner, hørfrø, sesam, solsikkekerner

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Hvidtølsbrød

Ingredienser:

Hvedemel, kærnemælk, vand, hvidtøl, margarine, havregryn, honning, gær, salt tilsat jod, sukker

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

- Indeholder: mælkeprodukter

Karibik

Ingredienser:

Hvedemel, vand, gær, hørfrø, Solsikkekerner, græskarkerner, salt tilsat jod, groft bygmaltmel, rugmel, fortykningsmiddel E412, lupinmel, groft hvedemaltmel, rugkvældemel, havreflager, jordnødder, hirsemel

Emulgatorer: E472e, E471, sukker, vallepulver, E341

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

- Indeholder: mælkeprodukter + jordnødder

Østrisk Bjergbrød

Ingredienser:

Hvedemel, vand, Rustikal (Rugmel, vallepulver, salt Tilsat jod, Stabilisator E412, hvedemaltmel, johannesbrødmel, syreregulator E263, Emulgator E322, syrningsmiddel E330, vegetabilsk fedt) gær

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

- Indeholder: mælkeprodukter + æg + soya

Rundt franskbrød

Ingredienser:

Hvedemel, vand, veg. Olie, gær, salt tilsat jod, hvedebrødssur, rugsigte, emulgator E472e, hvide birkes.

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Sammenbagt

Ingredienser:

Hvedemel, vand, veg. Olie, gær, salt tilsat jod, hvedebrødssur, rugsigte, emulgator E472e, blå birkes.

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Skagensbrød

Ingredienser:

Hvedemel, vand, gær, rugsigtemel, salt tilsat jod, margarine, bagehjælpemiddel (hvedemel, emulgator E472e) Veg. olie, solsikkekerner, blå birkes.

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Sportsbrød

Ingredienser:

Hvedemel, dunkerque (hvedemel, soja, rugmel, malt, solsikkekerner, hørfrø, salt tilsat jod, druesukker, vand, gær, veg. fedt

Emulgatorer: E472e

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

- Indeholder: æg + mælkeprodukter

Trekornsbrød

Ingredienser:

Hvedemel, vand, rugkerner, solsikkekerner, hørfrø, veg. fedt, hvedebrødssur, gær, salt tilsat jod, sukker, sesam, fordej (Italiensk hvedemel, vand, gær)

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Valnøddebrød

Ingredienser:

Hvedemel, vand, valnødder, Rustikal (Rugmel, vallepulver, salt tilsat jod, Stabilisator E412, hvedemaltmel, johannesbrødmel, syreregulator E263, Emulgator E322, syrningsmiddel E330, vegetabilsk fedt) gær.

Melbehandlingsmiddel: Ascorbinsyre (E300)

Indeholder: valnødder